ISPARTA / MERKEZ - Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Modern Evler Mahallesi, 159. Cadde No 18 Merkez/ISPARTA
Vizyon
Teknolojik ve demokratik değerler açısından küresel dünya düzenine adapte olmuş genç beyinler yetiştiren bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitimi ve Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını, endüstri kuruluşlarının ihtiyaçlarını, kurumun imkanlarını ve çevre faktörlerini de dikkate alarak uygulamak. Öğrencilerin;kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, iyi ahlaklı ve disiplinli birer teknik eleman olarak yetişmesini sağlayacak eğitim ortamını hazırlamak.
Başarılar
okulumuzun sportif ve akademik olarak başarıları mevcuttur. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Atletizm, Dart müsabakalarında ilimizde dereceler alınmıştır. Isparta Ses yarışmasında il ikinciliği derecemiz bulunmaktadır.
Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08.30-17.00
DOĞALGAZ
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuz İstanbul Bulvarına 100 metre mesafede olup, Otobüs durağı ile okul arası mesafemiz 250 metredir.
okula ait servis yok
MODERN EVLER MAH. 159. CADDE NO: 18 MERKEZ / ISPARTA
0 km
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuzda Biyomedikal teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji alanlarına sınavla öğrenci alınmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuzun tyt ve ayt sınavlarında başarıları mevcuttur. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuzdan bir öğrencimiz Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi PDR Öğretmenliğine bir Öğrencimiz, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Mühendisliğine Bİr öğrencimiz yerleşmiş ve Meslek Yüksek Okullarına çok sayıda öğrencimiz yerleşmiştir.
DART-YÜZME- VOLEYBOL- ATLETİZM-BOCCE-HALTER-FUTBOL
TÜBİTAK Çalışmaları okulumuzda her yıl coşkulu bir şekilde yapılmaktadır.
TÜBİTAK 4006, HAREZMİ,ENGEP
ERASMUS
Diğer Hususlar
OKULUMUZ BÜNYESİNDE ANADOLU MESLEK PROGRAMI, ANADOLU TEKNİK PROGRAMI VE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ PROGRAMI UYGULANMAKTADIR.